Kinderen In Een Scheiding Vakantieweekend

Kinderen In Een Scheiding Vakantieweekend

 
Vakantieweekend voor kinderen met gescheiden ouders i.s.m. Stichting B.Y.Kids
 
Hoe mooi de dingen kunnen verlopen! Nienke, Manager CRO & Personalization bij Prijsvrij vakanties, is ook kind met gescheiden ouders. Ze was, samen met haar zus, Laureen één van de eerste deelnemers aan de pilots van KIES. Toen haar baas Marc van Deursen, ook kind met gescheiden ouders, iets moois wilde organiseren als goed doel, wist Nienke daar wel een oplossing voor. En zo werkten we maandenlang, ook in vele vrije uurtjes, mee aan een prachtig initiatief door een relatie die ooit ontstond door KIES.

We werkten als Expertisecentrum Kind en Scheiding graag mee aan een vrolijk vakantie weekend voor kinderen met gescheiden ouders 23-24-25 september 2022.

Het project is een initiatief van Prijsvrij en samenwerking tussen Prijsvrij Vakanties, D-Reizen, Landal en het Expertisecentrum Kind en Scheiding en met medewerking van buddy's van Villa Pinedo.
Prijsvrij Vakanties trakteert voor dit project kinderen op een compleet verzorgd zorgeloos weekend vol plezier. Het vakantie weekend is een gratis weekendje weg, in 100 huisjes, 200 kinderen en hun ouders. In elk huisje verblijven de kinderen met één van beide ouders (met mogelijk wisselmoment) op vakantiepark Landal Rabbit Hill. Ze gaan genieten vanvan een leuk activiteiten programma, optredens van (bekende) artiesten en (sport) workshops.
Het Expertisecentrum Kind en Scheiding heeft in het gehele traject een adviserende en ondersteunende rol voor dit weekend aan de Stichting B.Y.Kids vanuit 20 jaar ervaring en expertise vanuit het werken met de doelgroep en de effectief bewezen methode KIES.

KIES werkt samen met