KIES voor het Kind

KIES Individuele begeleiding

Terug naar overzicht

KIES voor mij! is op maat begeleiding van het individuele kind met de methodiek KIES

  • €350,00 Excl. BTW
  • € 423,50 Incl. BTW
Selecteer een datum

Informatie

 

KIES voor mij!, individuele begeleiding van kinderen vanuit de methodiek KIES, is er wanneer het kind een lastigere fase als kind met gescheiden ouders meemaakt of als KIES begeleiding wenselijk is maar het kind niet kan deelnemen aan een KIES groep.  Deze themadag is als specialisatie te volgen als gecertificeerd KIES coach.

In tegenstelling tot het werken met een programma zoals bij de KIES groep, werkt de KIES coach bij KIES voor mij! op middels een format en nog meer op maat dan bij het basisprogramma.
De begeleiding is de hand van de KIES methodiek en een eventuele signalen, hulpvraag of problematiek. Het verkennen van de hulpvraag, robleem eigenaarschap, al dan niet scheiding gerelateerde problematiek, de passende werkvorm bij kind en problematiek kiezen, komen onder meer aan bod.
Deze vorm van begeleiding vraagt om het kunnen werken vanuit kennis en inspiratie aan de hand van de geboden handvatten. 


Programma

Themadag van 10. 00 - 17.00 uur bij Kloosterhotel ZIN, Vught

Een afwisselende dag met kennisoverdracht, ervaren, delen en oefenen van de praktijk in individuele begeleiding met KIES.

Download Brochure

Locaties: